Om oss

Snabb effekt med aktiva substanser mot förstoppning och diarré

Diplomag® är namnet på två receptfria medicintekniska produkter från Verman. Diplomag® innehåller aktiva substanser och finns mot både förstoppning och diarré.

Både förstoppning och diarré är mycket vanliga besvär. Diplomag® IBS Förstoppning och Diplomag® IBS Diarré är framtagna för att lindra problemen. De hjälper både om du har IBS – och om du har tillfälliga besvär av diarré eller förstoppning.

Diplomag® IBS Förstoppning innehåller makrogol, psyllium och simetikon. Tillsammans bidrar de till ökat välbefinnande för den som är hård i magen.

I Diplomag® IBS Diarré är bentonitlera en av de aktiva substanserna. Den främjar tarmens naturliga funktioner och hjälper till att lindra magsmärta. Dessutom ingår simetikon, som underlättar för gasbubblor att transporteras ut ur tarmen för att lindra magont och kramper.

Besvär med matsmältningen?

Magen och tarmsystemet är känsliga organ. Självklart kan det uppstå problem ibland, utan att det har med IBS att göra. Många har besvär med matsmältningen av andra orsaker. Glutenkänslighet, laktosintolerans och andra besvär som kan ge upphov till gaser, uppblåsthet och ont i magen beror ofta på att vissa enzymer saknas i magen. Oftast går det att bli av med dessa besvär med hjälp av ett receptfritt kosttillskott. Läs mer om Vermans enzymprodukter här.

Vermans historia

1987 grundade Seppo Vertanen företaget Verman. Han bedrev till en början verksamheten i sitt garage. Under åren som gått har Verman vuxit till ett av Finlands ledande vårdföretag. I dag är det nästa generation Verman som äger huvudparten av företaget, med Janne Vertanen som styrelseledamot. Flera av Vermans produkter är marknadsledande i sina kategorier.

Köp på ditt apotek

Åk till toppen